Stoffen

Alles over onze stoffen

Kaasdoek

Kaasdoek is één van de meest gebruikte stoffen op beurzen en tentoonstellingen. Dit heeft vooral met de goede prijs-kwaliteitverhouding te maken. Kaasdoek weegt ca. 75 gr./m² en is enigszins doorzichtig. Vooral de kleuren wit en ecru worden vaak gebruikt, maar wij hebben ook nog acht andere kleuren in kaasdoek. Wij kunnen kaasdoek naadloos leveren tot een breedte van 1200 cm. Kaasdoek kan zowel brandwerend als niet-brandwerend geleverd worden.

Flanel (molton)

Naast kaasdoek wordt flanel (molton) ook vaak gebruikt op beurzen en tentoonstellingen. Het is een mooie, dichte stof van 100% katoen en wordt vaak voor plafonds en wanden gebruikt. Flanel weegt ca. 150 gr./m² en is leverbaar in twee breedtes: 130 cm. en 310 cm. De kwaliteit van 130 cm. breed is verkrijgbaar in meer dan 70 kleuren. De collectie van 310 cm. breed bestaat uit 28 kleuren en is altijd brandwerend.

Cotton

Cotton is verkrijgbaar in 22 kleuren en is standaard brandwerend. De breedte is 150 cm.

Droppaper

Wij kunnen droppaper leveren in 14 kleuren en in vier verschillende breedtes (80, 120, 160 en 240 cm.). Droppaper is zeer geschikt voor bedrukking.

Jute

Naast de 'naturel' kleur is jute ook verkrijgbaar in div. kleuren. De standaardbreedte is 130 cm.

Katoendoek

Wij hebben verschillende soorten katoendoek, zoals GL55, GL7 (graslinnen), nessel (ca. 140 gr./m²) en shirting (ca. 220 gr./m²). De verschillende katoendoeken zijn in meerdere breedtes verkrijgbaar.

Lackfolie

Lackfolie is gemaakt van pvc en heeft een glimmende uitstraling. Het is brandwerend en is verkrijgbaar in 44 kleuren. De breedte van lackfolie is 130 cm.

Modena

De stof Modena is gemaakt van Polyester Taft. Het is verkrijgbaar in 31 kleuren en weegt ca. 90 gr./m². Modena is 150 cm. breed.

Rips

Rips is verkrijgbaar in meer dan 50 kleuren. De breedte van rips is 120 cm.

Smoke-out

Smoke-out is een speciaal ontwikkeld doek t.b.v. sprinklerinstallaties. Het doek is voorzien van een 'smeltdraad' in de lengterichting om de ca. 35 cm. Deze draad smelt bij ca. 70° C. Het doek is brand- werend en heeft een breedte van 280 cm. Het is verkrijgbaar in wit, zwart en antraciet.

Sprinklerdoek

Sprinklerdoek is brandwerend en verkrijgbaar in zwart, wit en een aantal andere kleuren. Het weegt ca. 60 gr./m². Het is verkrijgbaar op 3 en 5 meter breed.

Stretch

Stretch is leverbaar in vele kleuren en kwaliteiten. Met dit artikel kunnen de meest uiteenlopende en bijzondere modellen gestoffeerd worden.

Tule

Er zijn verschillende soorten tules, zoals Carrétule en Gobelintule. Het grote voordeel is dat een aantal soorten verkrijgbaar is op een breedte van 12 meter en soms nog wel breder.

Verduisteringsdoek

Verduisteringsdoek is extra dik (ca. 315 gr./m²) en laat daardoor geen licht door. Het is brandwerend en verkrijgbaar in zwart en wit en zeven andere kleuren.

Voile

Voile is een vitrage-achtige stof.
Het is verkrijgbaar in diverse kleuren op een breedte van ca. 300 cm.

Inverven

In iedere gewenste kleur en mogelijk bij vele kwaliteiten.
Houdt u wel rekening met een levertijd van 3 - 4 weken.

Overig

Uiteraard hebben wij nog veel meer stoffen. U kunt ons altijd bellen voor een afspraak zodat wij u onze stoffen kunnen laten zien en u advies kunnen geven.
Voor meer informatie, zoals het aanvragen van monsters, stalenkaarten en een prijslijst kunt u ons mailen op: info@tetos.nl.

Meer over Stoffen